Dragostea e la modă? (part. 2.) — @belleartmovement

Dragostea e la modă? (part. 2.) — @belleartmovement

de Cornel Side

IG: https://www.instagram.com/belleartmovement/

Astăzi îmi puneam întrebarea dacă mai rezist să scriu și partea a-III-a.

Tocmai de aceea oferă-mi oportunitatea să îți arăt cine-i omul cu chitara în spate din stația de tramvai” scriam în 2016, în luna mai.

Mi-ai oferit acest privilegiu și nicio secundă nu l-am neglijat. Eu nu mai pot. Nu mai am suflu. Nu mai sunt același om. Am obosit din toate punctele de vedere. Sentimentele m-au răpus, copleșeala zilei de mâine m-a împins în colivie și mai tare. Nu mai încredere și de asta te părăsesc, însă cumva ajung să mă întorc mereu. Am lăsat acel zâmbet pentru viitor și scrisul pentru momente oportune. Cu sfială mă identific cu băiatul din 2016. Internetul nu-mi merge și practic am rămas blocat în trecut. Ultimul rând și e posibil să mă retrag de tot. Am să o fac, oricum, până ce îmi voi putea pune cap la cap toate gândurile și trăirile.

Îți las aici o melodie care îmi place la nebunie și care, de altfel, știu că îți place și ție: https://www.youtube.com/watch?v=I2dyKtSbsbM

Motivul capitulării și al eșecului s-a instalat în mine, găsindu-și un oarecare confort în ființa mea. Sunt copleșit de tot. De oameni, de străzi, de adulți, de pereții din capul meu. Nu mai vreau. Cu această povară am ajuns la saturație, la punctul maxim. Am vrut să devin cel mai mare scriitor al lumii, am vrut să-ți scriu în fiecare seara gânduri de iubire,ținând mereu să stau împotriva curentului, doar ca să fim altfel…. nu am reușit, însă.

Ce a rezultat din asta? Un monstru, o dihanie fără scrupule care e manipulat din toate direcțiile de reclame și superficialitate. Nu-mi mai aparțin. Nu-ți mai aparțin. Repetiția, figura de stil care m-a consacrat.

Prietenii mi-i i-am îndepărtat. Viața bună am dat-o la o parte pentru o obscuritate pe care nu o recunosc, dar pe care o respir. Am nevoie de o pauză, pauză pe care o aștept de trei ani, pauză care mă va pune în rândul Forbes.

Închei .

IG: https://www.instagram.com/cornel____side/

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


en_USEnglish