Echipa

Floren

În acest joc imprevizibil al artei, o regăsim pe Floreen. Muzica este pârghia de legătură dintre ea și lumea cotidiană, sinapsa unei asocieri dintre artă, adevăr și viață. Uneori, muzica i-a fost îndeletnicire, alteori, salvare. Între ea, cea de la suprafață, și versiunea sa ascunsă, nu a existat vreodată un alt drum de mijloc în afară de cel al unui portativ îngust, străbătut de note, chei sol și versuri aruncate cu sinceritate. Ca în cazul fiecăruia dintre noi, muzica a ajutat-o pe Floreen să fie mai aproape de ea însăși, să se cunoască și să se iubească. Mai mult decât atât, talentata noastră colegă recunoaște că se simte datoare să împartă această bucurie cu restul lumii, să ofere măcar puțin din senzația afrodisiacă lăsată de muzică. Întrebând-o ce așteptări va avea din partea celor ce o urmăresc, aceasta susține că munca ei se bazează în totalitate pe dragostea de muzică, iar faima nu este ceva de care să se agațe, căci, “Sunt unii oameni care te vor placea și alții care nu o vor face. Tu trebuie să faci ceea ce iubești, indiferent de situație”.Așadar, Belle Art nu promite doar muzică bună, ci și artiști principiali, îndrăgostiți de munca lor întru totul.


Alina

Ea este Alina și ocupă funcția de Redactor în cadrul acestei mișcări artistice. Pasionată de scris, înainte să fie vreo cititoare înrăită sau consumatoare de artă de orice tip, a continuat să creeze cu perseverență de la poalele adolescenței până acum. Entuziastă, aproape mereu fericită și extravertită, cumva inversul unui artist, speră să transmită acele lucruri, care să rezoneze cu oamenii.


Andrei

Trecând la cel de-al doilea membru al echipei, îl vom întâlni pe omul care face lucrurile să meargă. Responsabil fiind cu Departamentul de Marketing & Strategie, Andrei se descrie ca fiind  foarte calm și ambițios (afirmație pe care toți membrii echipei o confirmă), fiind unul dintre membrii fondatori ai proiectului. Deși ați crede că este pur și simplu varianta vie a conceptului de om din spatele unei cortine, Andrei joacă un rol esențial în cadrul acestui brand. Nu doar că este atent la fiecare propunere și cerință a membrilor, el este, și nu glumim când spunem asta, un adevărat descrețitor de frunți și un sensibil atipic.


Teodora

„Încă de mică am fost fascinată de tărâmurile magice pe care le puteam cutreiera prin lectură. Aceste mici povești de început mi-au pavat drumul către persoana care sunt acum, o persoană care trăiește prin artă. Scrisul mi-a dat libertatea să fiu cine vreau, să îmi doresc mai mult. Așa se face că în prezent, pot spune că “respir” prin artă. Fiecare text este o bucată din mine. Creativitate, empatie și spontanietate. Acestea sunt cuvintele ce îmi descriu modul de a fi, modul de a scrie.”


Cornel

Cornel este fondatorul de drept al BAM, cel ce a gândit proiectul în cea mai pură formă a sa. În decursul timpului, prin multă muncă și perseverență, nu doar că  reușit să își formeze o echipă potrivită desfășurării activității, ci, mai mult, a reușit să o coordoneze asemenea unui dirijor de orchestră. Referitor la Belle Art Movement, acesta se referă la el ca la „brandul ce-mi va marca tinerețea și îmi va uni diferitele pasiuni”. Preocupat de artă și artiști, scriitor de ocazie, justițiar cu normă întreagă, Cornel se ocupă cu partea de Global Management al proiectului.  Însă, în decursul materialelor ce vor urma, vom avea grijă să vedeți si partea sensibilă a omului din spatele conceptului.Așadar, Belle Art Movement nu reprezintă doar o rampă de lansare a artiștilor, ci un loc în care aceștia să se poată simți bine, apreciați și acceptați. Lumea este invitată să găsească un loc al lor, un loc în care să se regăsească, în care să învețe, să iubească, să împartă. Belle Art nu este doar despre noi, cei patru membri ai echipei, ci despre un NOI unitar, despre tine, cel ce citești, despre oricine vrea să împărtășească această experiență cu noi. Enjoy life and its beauty.

en_USEnglish