La ce mă uit pe NETFLIX în luna iunie? — @belleartmovement

La ce mă uit pe NETFLIX în luna iunie? — @belleartmovement

Ce filme apar pe NETFLIX in iunie? 

Cornel Side

         Salut! Într-adevăr, s-au deschis cinema-urile, dar cu toții știm că încă îți place să stai întins pe canapea și să te uiți la Netflix. Corect, e greu să mai alegi un film când ai o mulțime de alternative, dar noi îți facem căutarea mai ușoară. Acum, îți spunem care sunt filmele noi ce vor fi adăugate pe Netflix în iunie 2021. Le-ai văzut deja? 

Bineînțeles îți prezentăm 7 filme pentru că cifra 7 ne ajută în „google search”, știi și tu.

https://www.instagram.com/belleartmovement/

1/7. „The Bug Lebowski” (1998) 

Sursa: Google Imagini.

         „The Big Lebowski” este un film de comedie criminală din 1998. Ce? E fix din anul în care te-ai născut tu sau eram pe aproape? Filmul este regizat, produs și scris de Joel și Ethan Coen. Îl are în rolurile principale pe Jeff Bridges în rolul lui Jeffrey „The Dude” Lebowski, un slăbănog din Los Angeles. El este agresat ca urmare a unei identități greșite, apoi află că un milionar, de asemenea, pe nume Jeffrey Lebowski a fost victim intenționată.  

2/7. „Tragic Jungle” (2020) 

Sursa: Google Imagini

1920, la granița dintre Mexic și Balize. Adânc în jungla mayașă, un teritoriu fără legi, unde miturile abundă, un grup de muncitori mexicani se încrucișează cu Agnes. Cine e Agnes? Uită-te la film și să ne spui și noi, te rugăm. Prezența ei incite la tensiune în rândul bărbaților, trezindu-le fanteziile și dorințele. Care dorințe? Asta e întrebarea. 

3/7. „Killing them softly” (2012)

Sursa: Google Imagini

Brad Pitt. Atât despre film. Glumesc, „KTS” este un film american regizat de Andrew Dominik. În film este vorba despre trei escroci mici care jefuiesc o operațiune de jocuri de noroc ilegală protejată de Mob. Cine e Mob? Bună întrebare.

4/7. „The Best Man” (1999) 

Sursa: Google Imagini

         Există așa ceva, the best man? 

         Filmul este o comedie-dramă din 1999 scris și regizat de Malcolm D. Lee. Filmul a servit și ca debut al Reginei Hall. E un film ușor, de savurat cu o porție de popcorn în brațe și cu o cutie de suc acidulat. 

5/7. „Million Dollar Baby” 

Sursa: Google Imagini 

         Sportivi, mulți sportivi în acest film. Million Dollar Baby este un film american de dramă sportivă din 2004, regizat și coprodus de Clint Eastwood. 

         Filmul a obținut șapte nominalizări la cele 77 premii Oscar și a câștigat 4: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, cea mai bună actriță (Swank) și cel mai bun actor în rol secundar. Tu câte oscaruri ai obținut? 

6/7. „Sailor Moon Eternal: The Movie” (2021)

         Sursa: Google Imagini

         Anime japonez structurat în două părți. E pentru pasionați, mai multe vezi tu pe 3 iunie când apare pe Netflix. 

7/7. „The Wind” (2019)

Sursa: Google Imagini

         The Wind este un film de groază supranatural din 2018, regizat de Emma Tammi în debutul ei în regia lungmetrajului. Puțin plot: La sfârșitul secolului al XIX-lea pe frontier americană, Lizzy Macklin și soțui ei Isaac ajung din st. Louis într-o zonă nepopulară din New mexico, în speranța de a începe o așezare. 

            Dacă ți-a placăt articolul nu uita să îl distribui, poate ajuți un prieten să se hotărască ce film să vadă diseară. 

Belle Art Movement pe Instagram: https://www.instagram.com/belleartmovement/

Belle Art Movement pe Facebook: https://www.facebook.com/belleartmovement

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


en_USEnglish