,,omul de piatră” — @belleartmovement

,,omul de piatră” — @belleartmovement

în timpuri crepusculare iubirea este aici. m-ai descoperit în momente agitate ale vieții mele, prin ape tulburi, disperări și nisipuri mișcătoare. și da, ai clintit omul de piatră și l-ai salvat. omul firav și naiv din liceu, în adultul prea serios și “mișto” în același timp risca să se prăbușească cu tot cu sentimentele aproape nesemnificate. 

“nu știu ce să mai zic” după ce m-am deschis în fața ta cu totul, cu toate. Simt că mă cunoști mai bine decât oricine și că vulnerabilitatea omului de piatră a fost descoperită. în fiecare zi trăiesc o poveste, o privelește interioară de care mă bucur rar și ratez. tot ce-mi doresc e să te îmbrățișez în fiecare seară și să uităm de noi, de astăzi. îmi doresc să ne pierdem în mulțime și să rămâne ascunși pe vecie cu bune și cu rele, cu regrete și zâmbete. 

“te iubesc” pentru că ești tu. simplitatea gândurilor și mângâierea ta au devenit niște gesturi firești pentru mine și mă încerc să nu mă pierd în fața ta. mai mult, te iubesc pentru că mă iubești așa cum sunt: manipulator, dubios, vrăjitor, dar al tău. am încălecat pe un drum al distanțelor dar și al încrederii în același timp cu gândul că iubirea noastră nu se va sfârși. cât despre sentimente mi-ar plăcea și să ți le arăt mereu în privat, în pierdere…

<I HATE ONLINE MESSAGING> pentru că sunt omul simțurilor, mirosurilor și al trăirilor intense. în iubire nu există superficialitate, ori maximum, ori alertă continuă. eu aleg intensitate, pasiune, răsfăț și dulceața buzelor. nu m-a interesat niciodată online-ul la acest capitol, m-a ajutat să te descopăr dar nu m-a ajutat să-ți arăt empatia mea, dragostea mea și spiritul protector. 

realitatea ne-a demonstrat contrariul. compatibilitatea, pasiunea săruturilor, mângăierilor intime ne-au purtat până în acest punct al echilibrului sentimental. nu-mi doresc să te supăr, dar îmi iese pentru că sunt un om dur cu mine și fără să-mi doresc rănesc și sensibilitatea ta, ceea ce e total greșit. nu vreau să fiu acid sau indiferent, ci iubitor, langă tine în brațe, în noapte pierduți în urletele lupilor. 

te-am iubit, te voi iubi, te iubesc, 

X

“omul de piatră”. 

IG: https://www.instagram.com/belleartmovement/

IG: https://www.instagram.com/cornel____side/

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


en_USEnglish