Privat — @belleartmovement

Privat — @belleartmovement

de Alina Simu

Corpul înalt, înfășurat în haine comode și largi, cămașa florală căzută pe umeri, deschizându-se în față până la jumătatea abdomenului, se oprește pentru a admira casa din fața lui. Gâtul măsliniu se alungește spre o față și mai frumoasă, cu aceași tentă, dar brăzdată de o barbă nerasă de câteva zile, dar care se vede că e întreținută. Salută din priviri câțiva prieteni, care se sprijină de pereții casei. În coborâre pe scări, câteva fete îi fac cu mâna, zâmbind apoi una spre cealaltă, încercând să-și comunice cel mai probabil entuziasmul. Știe că e un bărbat frumos pentru că mereu i s-a spus asta, încă de când era doar un băiat de liceu. Acum la douăzeci și cinci de ani i se pare că se află cu adevărat în floarea vârstei și că trăsăturile masculine, blânde în acelați timp, îl fac să se remarce ușor.

Din cadrul ușii muzica îi zguduie inima, simțind ritmul adânc în stomac. Fiecare persoană poartă câte ceva pe încheietură, dar el nu are nimic, deși este invitat. Îi plac petrecerile private, poliția apare rar și intervine și mai rar. Traversează holul până ajunge în bucătărie. Fete pe jumătate dezbrăcate prepară băuturi, fiind plasate pe fiecare blat existent în bucătărie. Apucă de la una din ele un pahar de sticlă, umplut până la jumătate de un lichid, care-i amintește de cuarțul fumuriu.

Sorbind din el, puțin câte puțin, urmărește de pe o canapea cum totul se desfășoară în jurul lui. Cu mâinile deschise pe spătarul acesteia, două fete se așază pe o parte și alta a lui. Din cauza muzicii nu înțelege nimic din ceea ce zic cele două. După intonație își dă seama că nu i se adresează nicio întrebare, așa că doar ridică din buza superioară, formând un rânjet. În capătul scărilor, pătată de umbra conferită de perete, se află ea, într-o rochie albă dantelată, destul de lungă cât să-i acopere coapsele, dar care să-i complimenteze genunchii rotunzi. Se uită de sus peste tot ceea ce se întâmplă, încercând să-și dea seama dacă el a ajuns.

El se ridică, lăsând paharul aproape neatins pe măsuța de cafea. Urcă scările, menținând contacul vizual cu ea. Se oprește din a-i oferi cel mai larg zâmbet al lui și ea face la fel, mușcându-și obrajii pe interior.

— Ai o casă superbă, îi spune când ajunge în dreptul ei și se apleacă să-i sărute obrajii, mâna ei rămânând în a lui.

— Oh, asta e primul lucru pe care mi-l spui?                                                             

— Nu cred că vrei să spun cu voce tare aici ce vreau să-ți spun de fapt. Poate în privat, vocea lui trece într-o șoaptă răgușită. Din motive evidente nu mă așteptam să mă inviți…

Lumina din holul de la etaj are o tentă cărămizie, scoțând în evidență ochii lui acum maronii ca mierea de la fundul borcanului. Ea își sprijină șoldul de perete, dar cumva spațiul dintre ei devine din ce în ce mai strâmt.

— Motive evidente? Sunt singură în seara asta.

— Vezi, asta e problema, în seara asta ești singură, dar în general nu ești.

— Înțeleg că nu vrei să fii singur cu mine, femeia își aruncă privirea peste umăr, ca să și-o întoarcă mai apoi către el. Și toată petrecerea asta e pentru tine…

— Pentru mine, scoate un râs scurt, dacă petrecerea asta este pentru mine aș face bine să mă distrez, spune, distrugând și ultima fărâmă de spațiu rămasă între ei.

IG: https://www.instagram.com/alina_bbhm/

IG: https://www.instagram.com/belleartmovement/

EN: https://youarebelleart.com/2020/08/02/private-belleartmovement-english-version/

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


en_USEnglish