Retrospectiva anului 2020. A fost un an bun? — @belleartmovement

Retrospectiva anului 2020. A fost un an bun? — @belleartmovement

Cornel Side

Articolul de astăzi e împărțit în cinci secvențe. Îl poți citi cu drag, pe tot, în cinci minute. L-am realizat în semn de mulțumire și apreciere, ca un boomerang al faptului că ne-ai distribuit postările, articolele, muzica și că împreună suntem mai puternici și mai buni. 

1. Conceptul Belle Art Movement (https://www.instagram.com/belleartmovement/)

2. Echipa 

3. Colaborări 

4. Muzică

5. 2021

Conceptul BAM 

N-am mai scris de ceva vreme pentru că mi-am îndreptat atenția către alte activități, prinicipalul focus Belle Art Movement. Conceptul Belle Art Movement a luat naștere în martie 2020, la o masă dintr-un mall. O pornire de câteva instastories ce s-a transformat într-o echipă muncitoare, dedicată și loială artei și dezvoltării profesionale. Mă bucur că s-a întâmplat așa pentru că platforma Belle Art Movement acoperă aceste nevoi de dezvoltare personală și profesională, toate acestea îmbibate cu multă artă, de orice fel. Vezi la noi pe site make-up, pictură, grafică, muzică, dans, spirit ș.a. 

Echipa BAM 

Îmi aduc aminte și acum cum în ianuarie 2020 împreună cu Andrei ne regăseam la Starbucks, la un mall din București, și puneam pe picioare ce știe toată lumea drept – Belle Art Movement. 

La drum am plecat destul de timizi, dar cu o încredere „malefică” de reușită. Am știut din prima zi că voi dedica tot timpul din lume pentru a aduna în jurul platformei Belle Art Movement oameni extrem de pasionați de ceea ce fac și întreprind. Și s-a putut observa pasiunea membrilor din echipă prin munca asiduă, consecventă din fiecare joi și duminică. De aceea, în fiecare joi și duminică timp de nouă luni am reușit să spunem povești prin intermediul articolelor, ce au ajuns la sufletul publicului nostru. 

Formarea echipei a trecut prin câteva transformări până s-a închegat profund, deoarece am fost nevoiți să interacționăm mult mai mult în online decât fizic și asta cred că a erodat anumite „uși” ale interacțiunii dintre oameni. În clipa de față sunt încrezător că, în formula asta, vom rezista mult timp, împreună. 

Colaborări BAM 

Ai văzut? La o anumită perioadă avem colaborări cu artiști din aproape orice sferă. Colaborări ce ne ajută să cunoaștem oameni talentați și motivați de ceea ce adoră să facă. În 2020, am avut niște colaborări prolifice din care ne-am inspirat și am luat tot ceea ce e mai bun. Cu toate că pandemia nu ne-a oferit șansa de a ne întâlni și față în față cu partenerii Belle Art Movement, am menținut niște conexiuni digitale apropiate. 

Cele mai prolifice colaborări ale anului 2020: 

1. Echilibrul dintre senzualitate și vulgaritate de Andrei Dogaru (https://youarebelleart.com/2020/05/10/echilibrul-dintre-senzualitate-si-vulgaritate-belleartmovement/)

2. Making our lives a living art de Irina Păun ( https://youarebelleart.com/2020/04/15/making-our-lives-a-living-art-belleartmovement/ ) 

3. Care este superputerea make-up artiștilor? de Cristiana Dan ( https://youarebelleart.com/2020/12/20/care-este-superputerea-make-up-artistilor-belleartmovement/ ) 

4.  Revival – un artist subtil de Diana Rîmbu ( https://youarebelleart.com/2020/05/14/revival-un-artist-subtil-belleartmovement/ ) 

Dacă îți dorești să apari alături de noi pe platforma BAM, suntem aici! – contact@youarebelleart.com

Muzica

Muzica – elementul cheie în Belle Art Movement. La secțiunea muzică ne place că FLOREN a reușit să își facă auzită vocea. Pe youtube s-au strâns suficiente vizualizări care să ne motiveze și să ne transmită că ne îndreptăm în direcția corectă. Așadar, în 2021 lansăm și mai multă muzică. Deja avem pregătite câteva surprize, dar le ținem în cutiută pentru 2021, pentru tine. 

Melodia cu cele mai multe vizualizări, ascult-o acum:

https://www.instagram.com/floreen.v/

2021 pentru BAM 

Sunt împlinit și fericit că lucrez cu niște oameni care au devenit prietenii mei și cu care am reușit să creăm o comunitate tânără plină de artiști cu suflete creatoare și modeste. Pentru început, Belle Art Movement a avut niște creșteri uimitoare, majoritatea postărilor fiind promovate organic și shareuite de prieteni, colegi de facultate, părinți, chiar și profesori de la facultate. Cu asta vrem să le mulțumim tuturor care susțin mișcarea și implicit proiectul Belle Art Movement. 

Așadar, ne bucurăm că am început de la niște postări pe instagram, ca o vreme mai târziu, în BAM să existe o echipă dedicată ce își propune să se dezvolte personal și profesional cu ajutorul artei. 

Cu drag și mulțumiri, 

Cornel, omul din spatele reflectoarelor, de la BAM. 

Hai în 2021, împreună! 

IG: https://www.instagram.com/cornel____side/

BAM: https://www.instagram.com/belleartmovement/

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


en_USEnglish