Sorin Stratulat: începuturile — @belleartmovement

Sorin Stratulat: începuturile — @belleartmovement

articol îngrijit de Alina Simu

Dacă ești un pasionat al esteticii părului, Sorin Stratulat este un nume cunoscut ție. El este fondatorul Beauty District, un proiect interesant, un salon care se distinge de celelalte prin profesionalismul cu care se lucrează, dorindu-se întotdeauna un rezultat perfect. Zis și hair-stilistul vedetelor, Sorin Stratulat ne-a oferit un interviu în care am aflat lucruri mai puțin știute despre el, ce se află în spatele cortinei, al jobului care l-a definit, totul începând din pasiune pură.

https://www.instagram.com/belleartmovement/

1. A existat un moment exact în care ți-ai dat seama că acesta este drumul pentru tine? 

„Da, a existat  încă din liceu. Odată cu începerea facultății am decis să fac și cursul de calificare profesională și apoi să încep să lucrez. Educația formală m-a ajutat și mă ajută foarte mult, dar pasiunea este cea care mă motivează.” 

2. Fiind un domeniu dominat de femei, te-ai simțit sprijinit de familie sau de prieteni să continui?

„Am avut parte de sprijinul familiei mele tot timpul, deși părinții, ca orice parinți grijulii, ar fi dorit poate să am o meserie mai sigură.” 

3. Interacțiunea cu clienții ți se pare un lucru dificil? Au existat momente în care clienții ți-au încurcat planurile artistice sau nu au fost de acord cu viziunea ta? Cât de receptivi sunt oamenii la schimbări mai drastice? 

„Interacțiunea cu clienții este de fapt cel mai important lucru din meseria noastră, nu e ceva dificil, e ceva minunat care duce la un rezultat bun. Modul în care conduci această relație/conversație  poate fi mai puțin bun, dar de asta trebuie să ne dezvoltăm ca oameni, nu doar ca tehnicieni. Oamenii sunt foarte receptivi dacă ai timpul, răbdarea și cunoștințele să îi ghidezi, să dai viață lucrurilor asupra cărora ei nu se pot exprima.” 

4. Ai avut vreodată un moment în care ai vrut să renunți la tot? Din ce cauză și cum te-ai motivat să continui?

„Nu am avut , sunt o fire foarte rezistentă și stiu că la finalul zilei singura constantă este schimbarea, așa că tot ce pot să fac este să mă străduiesc să vin cu energie bună, liniște și pasiune în tot ceea ce fac.” 

5. Despre câtă muncă este vorba pentru a ajunge la nivelul tău? Ce le-ai adresa celor care sunt la început de drum?  

„Nu știu despre ce nivel vorbiți, nu cred în nivele, cred în treabă bine făcută, iar treaba bine facută cere muncă multă indiferent dacă faci o ciorbă sau mături o stradă sau dacă ești campion la atletism. Avem nevoie de resurse emoționale, de timp, de educație, de pasiune, de rezistență ca să reușim să facem lucrurile bine, și e valabil în orice domeniu. Celor la început de drum le recomand să aibă răbdare, respect pentru cei care au bătut drumul deja și să nu sară etape pentru că se vor prăbuși mai încolo.” 

Sorin ONLINE:

Site: http://beautydistrict.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/stratulatsorin/?hl=ro

Pe noi ne găsești aici: 

Facebook: https://www.facebook.com/belleartmovement

Instagram: https://www.instagram.com/belleartmovement/

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


en_USEnglish